Hier vindt u de meest recente nieuwsberichten .
Zomerfeest

Zomerfeest 2018

Vrijdagavond 13 juli was het weer tijd voor het altijd gezellige zomerfeest. Dit jaar in het thema Zomer/Tropisch.
De playbackshow was een grote publiekstrekker. In verband met het grote aantal talent onder de kinderen zijn er
uiteindelijk zelfs vier prijswinnaars uitgeroepen:

1e prijs
Thomas v/d Hoeven met ‘Leef’

2e prijs
Donna de la Rambelje met ‘No tears left to cry’

3e prijs (gedeeld)
Jochem v/d Hoeven met ‘Krantenwijk’
Pien en Tessy met ‘Petticoat’

Verder was er uiteraard de BBQ met daarnaast de wijn-, cocktail-, friet-, koffie- en ijskraam.
Iedereen bedankt voor de gezelligheid. Foto’s zijn te vinden op de website.

Avondvierdaagse

Van dinsdag 12 juni t/m vrijdag 15 juni hebben veel kinderen uit alle groepen meegelopen tijdens de Avondvierdaagse.
Sommige kinderen hebben alle vier de dagen gelopen en een medaille gekregen, andere hebben één of meerdere avonden gelopen en kregen een vaantje.

Het waren in ieder geval een hele gezellige avonden!
Foto's zijn te vinden onder het kopje 'foto's'.

Schoolreisje

Afgelopen dinsdag, 29 mei, zijn de groepen 1 t/m 6 op schoolreisje geweest naar vogelpark Avifauna.
Het was een heerlijke dag met een lekker zonnetje.

Voor de lunch hebben de meeste groepjes lekker door het park gelopen en alle vogels, maar ook aapjes bekeken.
Om 12.00 uur is er geluncht met een patatje, mayonaise, pakje drinken en een waterijsje toe.

Daarna zijn de meeste groepjes lekker bij de speeltuin gebleven en hebben zich hier de rest van de middag prima vermaakt!

Om 14.30 uur zijn we vervolgens weer met de bus terug naar school gereden.
Nogmaals willen we alle ouders bedanken die ons hebben geholpen!

Paasviering
Donderdag 29 maart, hebben we in de school het feest van Pasen gevierd.

In de hele school was een gezellige sfeer mede dankzij de hulp van de
decodames. Overal was het thema van de zonnebloem terug te vinden. Ontzettend bedankt weer hiervoor!

Daarnaast waren er in elke klas mooie Paastakken. Deze hebben we gekregen van de familie Schultz. Hartelijk dank daarvoor!

We begonnen om 08.30 uur met een heerlijk Paasontbijt in de klassen. Iedereen had
lekkere dingen meegenomen, dus in elke klas is gesmuld!

Daarna hebben we in de hal het Paasfeest gevierd met liedjes, een dans uit groep 1/2 en groep 3/4, gedichten uit groep 5/6 en wensen uit groep 7/8.

Na de viering is iedereen weer terug naar de klas gegaan. De rest van de dag hoeft er lekker niet meer gewerkt te worden, maar worden er gezellige activiteiten gedaan.

De foto’s van de viering en het ontbijt zullen binnenkort op de website verschijnen.